Moj internet dnevnik
Blog
srijeda, svibanj 21, 2014
 photo orah_znakkon_zpsa568e4d6.jpg

 

Uvijek kad su tema ovakvi izbori nastojim iznijeti svoj stav, kao preporuku s moje strane. Inače, poznato je, naginjem na zelenu stranu, ali ne čistu zelenu, nego uvijek po principima održivog razvoja, koji je snažno zeleni, uz dozvoljene kompromise prema razvoju, jer ipak zeleni ne mogu i ne smiju potpuno zaustaviti razvoj. Kroz takve kompromise je vrlo moguće ostvariti mnoga nova radna mjesta i u mnogome državu urediti.

Predsjednica stranke Mirela Holy,sa svojim timom je u vrlo kratkom vremenu uspjela po anketama postići treći rejting, uz SDP i HDZ. Što upućuje na to da birači ozbiljno shvaćaju novu stranku. Mirela Holy nam je ovih dana svojom podrškom protiv Termoelektrane na ugljen mnogo pomogla u borbi protiv TE! Isto tako cijenjeni dr. Škrlec, kao njen najbliži suradnik.

E sad zašto preporučujem ORaH?

Svi smo svjesni šta su proizveli i SDP i HDZ u državi. Ovi izbori za EU Parlament nisu baš od životne važnosti, ali jasno je da su važni svaki izbori. Za mene su posebno važni da se i SDP-u i HDZ-u pokaže koliko su zastranili, i da postoji treća ozbiljna opcija, koja će im vrlo brzo pokazati da se hitno moraju miijenjati.

srza @ 06:07 |Isključeno | Komentari: 121 | Prikaži komentare